Szórakozás

SMS-dömping indul Alekoszért?

Az egyik legnagyobb közösségi portálon rajongói klub szerveződött a Villa csődörének bennmaradásáért.

Való Világ 4 vv4 Alekosz Fan Club” nevű csoport alapítója elsősorban olyan tagok jelentkezését várja, akik nem sajnálnak mélyen a zsebükbe nyúlni kedvencük, Alekosz megmentéséért. A belépés „díja” nem más, mint legalább egy SMS a ValóVilág Okostojására a közelgő párbaj alatt, hogy még véletlenül se történjen meg az, ami Gombi és Jerzy beszavazásán, azaz, hogy a néhány telefonszámról elküldött tömeges szavazatoknak köszönhetően ismét a Szépfiú költözhessen vissza a Villába.

Gombi testvére egyébként a BeleValó egyik adásában cáfolta, hogy tömegesen küldtek volna SMS-eket a Szépfiúra, szerinte sokkal inkább arról lehetett szó, hogy Jerzynek valamilyen útón-módon be kellett jutnia a Villába, és az RTL Klub nem tudott egyéb magyarázattal szolgálni a váratlan beköltöztetésre.

A rajongókat ez azonban úgy látszik, egyáltalán nem nyugtatta meg, és többen is azt írják az oldalon, hogy akár több ezer forintot is megér a számukra, ha a görög fiút továbbra is a luxusbörtön falain belül tudhatják. A csoportnak jelenleg 3600 tagja van, ez azt jelenti, hogy ha a legkisebb eshetőséggel számolunk, vagyis mindenki csupán egy SMS-t küld Alekoszra, az RTL Klub bevétele – a bruttó 315 forint plusz áfa hívásdíjjal számolva – bőven a milliós nagyságrendet súrolja.

Korábban Olivér is azt ígérte, mindent megtesz annak érdekében, hogy szabadulása után kintről segítse jó barátját. Facebookos adatlapján ő szintén a görög fiúért kampányol, hogy „mindig, minden körülmények között” visszajuttassa az Okostojást a Villába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik