Szórakozás

VV4: régi ismerősöket költöztettek a Villába?

Alekosz egy pingpongozás után hívta randira Ildit, Olivér és Jerzy pedig egy filmforgatáson találkoztak először.

Alig több mint három hónapja, hogy elindult az RTL Klub műsorán a népszerű valóságshow negyedik szériája, a ValóVilág körül továbbra sem csitulnak a botrányok. A videomegosztó portálokon egymást érik a kiszivárogtatott felvételek, a világháló a játékosok kínosabbnál kínosabb képeitől hemzseg, a villalakók pornós múltját pedig szinte már követni sem lehet. A Velvet azonban egy újabb kényes pontra hívta fel a figyelmet, mikor összegyűjtötte, ki kit ismert már a beszavazás előtt.

Az internetes portál információi szerint a valóságshow-hősök nem beköltözésükkor, vagyis november végén és nem is a válogatásokon találkoztak először egymással. A Villa csődöre, Alekosz és a második számú Törtető, Ildi egy érdi internetes teaházban egyszer már összefutottak, pingpongoztak, sőt az Okostojás még randevúra is hívta a lányt, aki, mivel párkapcsolatban élt, visszautasította a görög fiú közeledését. Azonban nem csak Ildi, Alekosz és Leonidasz között is van kapcsolódási pont, mégpedig az érdi biztonsági őr nagybátyja, akit személyesen is ismer az Anyukák kedvence.

Gigi és Győzike (aki nem mellesleg a BeleValó Világ egyik műsorvezetője) titkos románcára már szinte a műsor kezdetekor fény derült, a showman nem szégyellte bevallani, hogy bizony a Rácz lány miatt még a házassága is veszélybe került. Gáspár Győző a Villa Bombanőjét, a dobálózós VV Zsuzsit is személyesen ismerte, az egyik táncosának volt a barátnője. De a történet itt még tovább bonyolódik, ugyanis szintén ennek a táncos fiúnak Béci jelenlegi szerelme, Adrienn is a kedvese volt korábban.

Olivérre és az utólag beköltöző Jerzyre is a viszontlátás öröme hatott, mikor a Szépfiú átlépte a luxusbörtön küszöbét, ugyanis mindketten szerepeltek a The Borgias című filmben. A Villa egykori Vagánya Jeremy Irons dublőrét alakította, míg, a melegpornós képeiről ismertté vált Jerzy statiszta volt a produkcióban. Olivér VIVA Tv-s múltja miatt a ValóVilág műsorvezetőit, Sebestyén Balázst és Lilut is jól ismerte. 2006-ban ugyanis ő vezetette a csatorna Megawatt című műsorát, így mondhatni kollégák voltak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Dugihugik és régi ismerősök a VV4-ben (Velvet)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik