Szórakozás

Alekosz családjánál Andrea a befutó

Minden este ott ülnek a tévé előtt. Kiabálnak, nevetnek, sírnak és tivornyáznak, miközben kíméletlenül osztják a gyerekükre vadászó lányokat.

Alekoszéknál már csak a pattogatott kukorica hiányzik a tökéletes mozi élményhez. Az összes többi adott. Szerethető főhős, csinos nők, fordulatos történet, romantikus, olykor pedig kalandos jelenetek.

Az elmúlt fél évben leginkább a televízió képernyőjén és a stúdióban láthatta Alekoszt édesanyja. Emlékezetes volt, ahogy Vája végigizgulta a döntőt. Személyesen pedig csak kétszer találkozhattak. Egyszer a finálé után mindössze húsz percre a szállodában, legutóbb pedig a VV4 győztesének luxusbuszában töltöttek együtt egy kis időt.

A család három tagja minden este feszülten figyeli az Alekosz kegyeiért harcoló lányokat. Vája szerint Olga nem teljesen őszinte, nem bízik a lányban, Veronikát viszont aranyosnak tartja, csak úgy, mint a mindig vigyorgó Andreát és Brigittát. Feszülten figyelnek a férfiak is: Alekosz öccse, Tibi szakértő tekintettel méregeti a menyasszonyjelölteket, nem tagadja, szívesen bevállalna néhány kiesett lányt. A görög csődör édesapjának mindegyik arajelölt tetszik valamiért, de van kedvence is: Andrea.

Vája nem tagadja, szívesen lenne már nagymama, és boldogan játszana már az unokákkal. Ehhez viszont előbb meg kell találni Alekosznak az igazit, aki lehet szőke vagy barna, molett vagy vékony. Leendő anyósként nem a külső érdekli.

„Legyen rendszerető, családcentrikus, odafigyelő, gyerekszerető és vigyázzon a pénzre, ne szórja el” – sorolta a „paramétereket” Vája asszony.


Ajánlott videó

Olvasói sztorik