Szórakozás

VV Szandika és Gombi visszatért a Villába

A két valóságshow-hős Alekosz arajelöltjeinek tartott erotikus táncórákat.

Ismét meg kellett küzdeni a következő randiért a menyasszonyjelölteknek.Görög ebédet készítettek, a feladat Barbarának kedvezett, aki profi szakács. Meg is nyerte a feladatot. Brigi az eredményhirdetés után elvonult a nyugiszobába Alekosszal és szerelmet vallott neki.

A görög ruhába öltözött Barbarát babérkoszorúval a fején várta hercege, Alekosz. Igazi görög érzékiséget ígért a lánynak, miután beszálltak a Greek God feliratú buszba, egyenesen a „budapesti Olümposzra” repültek: fürdőkádban romantikáztak, tejben fürödtek és falatoztak. Közben a Villába megérkezett egy rúd, majd a vetkőzés királya és királynője, Gombi és Szandika. A Plasztik cica kecsességre tanította a menyasszonyjelölteket, megosztotta velük a rúdtánc fortélyait, a Szépfiú Olgát és Brigit oktatta.

Amikor Alekosz és Barbara megérkeztek a randiról, Veronika máris páholyba ültette a görög nőfalót és pörögni kezdett a rúdon. Majd Magdi is megmutatta, hogy mit tud, Andrea csúszott-mászott a padlón, Olga és Brigi pedig párban rázta a fenekét és együttes erővel támadták be a görög hőst. A rögtönzött sztripperek azonnal kényeztetni kezdték Alekoszt, ki melltartóban, ki feszes cici- és lábvillantós ruciban, miközben Barbara elhagyta a helyiséget féltékenységében.



Az Okostojást Olivér várta a lakóbuszban, akinek fátyolos szemekkel áradozott a tökéletes, igazi randiról, ahol csak élvezték az érzéseket. Barbara ezután nem aratott osztatlan sikert a többi menyasszonyjelölt között a Villában. Alekosz bevallotta Olivérnek, hogy egyáltalán nem akarta az isteni randi után a rúdtáncokat, mert csak Barbara érdekelte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik