Szórakozás

A férfiak 99 százaléka észre sem veszi, hogy két vaginája van – állítja a 26 éves nő

Annie Charlotte szerint a rendellenessége nincs különösebb hatással a szexuális életére.

Több száz férfival feküdtem le, és 99,9 százalékuk nem tudja, hogy két vaginám van. Egyikük sem tudja.

Annie Charlotte-ról Két nemi szerve van, egy szabályt tartanak be a barátjával címmel írtunk először, mikor részletesen beszámoltunk arról, hogy a fiatal nő 16 éves korában fedezte fel, hogy egy ritka, uterus didelphys nevű rendellenesség miatt „két méhhel és két méhnyakkal született, melyek közül mindkettővel képes a menstruációra, és akár két különböző terhesség párhuzamos kihordására”.

Az online erotikus tartalomgyártásból élő nő korábban már beszélt arról, hogyan választja külön a munkáját a magánéletétől és hogy a betegsége milyen hatással van a párkapcsolataira (mikor azt ismertette, szerinte nem megcsalás, ha egyszerre két barátja van), most pedig újabb részleteket osztott meg a tapasztalatairól.

A cikk eleji mondatot a New York Post idézte Charlotte-tól, aki azt mondja, időnként elárulja a partnereinek, hogy két nemi szerve van, amire általában döbbent és zavarodott reakciókat kap. A 26 éves nő szerint a férfiaknak egyrészt eszükbe sem jut, hogy ilyen létezhet, másrészt nem is igazán figyelnek oda, és ha csak egy nemi szerve lenne, azon sem tudnának kiigazodni. Bár úgy véli, a többséget ez egyáltalán nem zavarja, olyannal is találkozott, aki alig tudott felülkerekedni a zavarán.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anniee Charlotte (@annieecharlotte)

Bár a brit nő állapota megdöbbentőnek tűnik, nem ő az egyetlen, aki ezzel küzd – egyik sorstársának már gyermekei is születtek –, valamint az orvoslás története során már olyan extrém esetre is volt példa, mikor valaki amellett, hogy két nemi szervvel jött világra, három lábbal és négy mellel volt kénytelen leélni az életét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik