Élet-Stílus

Két nemi szerve van, egy szabályt tartanak be a barátjával

A ritka rendellenesség miatt teljesen különválaszthatja a munkát a magánélettől.

16 éves volt, mikor kiderült a most 24 éves Annie Charlotte számára, hogy ritka, uterus didelphys nevű rendellenességet diagnosztizálták nála – azaz, két vaginája van.

Ez elméleti szinten azt is jelentheti, hogy egyszerre két különböző férfitól is képes gyereket várni, kétszer is menstruál, amit fogamzásgátló szerekkel kezel – mondta el az OnlyFans-modell.

Idén rátalált a szerelem, és barátjával egyetlen szigorú szabályt állítottak fel:

Egy vagina a munkára, egy neki van fenntartva.

– idézi a Mirror.

Annie Charlotte arról is beszámolt, hogy ezt – mármint a különlegességét – csak azután árulta el a barátjának, mikor már egyszer szeretkeztek. A férfi teljesen ledöbbent a hír hallatán, „tonnányi kérdést tett fel utána”, főként csak kíváncsiságból. Ő hozta ezek után azt a szabályt is, amiben megegyeztek. Hozzájuk hasonlóan nyilatkozott egy társa, illetve kollégája is.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Annie Charlotte (@annieecharlotte) által megosztott bejegyzés

A munka is jól megy a brit nőnek, aki azt meséli, mióta 2020-ban elindította az oldalát, 1 millió fontot, azaz 440 millió forintot keresett már a tartalomgyártással. Különleges állapota most jól jön neki, de korábban nehéz volt a helyzetet elfogadnia. Mér csak azért is, mert mikor mindez kiderült, elmondták neki, hogy nehéz lesz kihordania a gyereket, és biztosan császármetszéssel jöhet világra a baba. Hozzátették: könnyen előfordulhat az is, hogy többször elvetélhet. De nem esélytelen a helyzet, a fent említett sorstársának már két gyereke is van.

Tinédzserként normális akarsz lenni, és mikor azt mondták, nem vagyok, az tényleg ijesztő volt.

Végül túl tudott lépni ezen, és ma már magabiztosabb, mint valaha. Hogy rátalált a boldogság, az se mindennapi, egy másik nő, aki ugyanezzel a rendellenességgel született, azt mondja, képtelen párt találni magának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik