Élet-Stílus

Egyik vaginájával pornózik, a másikkal házaséletet él a kétgyermekes anya

Az ausztrál nőnek egy furcsa betegség miatt dupla méhe és két vaginája van.

Egy ausztrál nőnek különleges betegségének köszönhetően dupla méhe, két vaginája és két petefészke van, azonban mindegyik szerve működik – olvasható a Daily Mailen.

Evelyn Millernél 2011-ben diagnosztizáltak uterus didelphyst, vagyis dupla méhűséget, miután fájdalmas szexuális élete miatt felkereste orvosát. A 31 éves nő sokáig nem is élt szexuális életet és félt megnyílni partnerei előtt, azonban mára megtanult együtt élni szokatlan rendellenességével – egyik vagináját munkájához használja, míg a másikkal csak házaséletet él.

Miller elárulta, hogy a diagnózis új életet adott neki, és betegsége ellenére ma már két gyermek édesanyja. Kisfia, Andrew, még 2020 októberében fogant, valamint azóta megszületett lánya is, Georgia, aki nyolchónapos.

Eleinte férjével kezdtek el tartalmakat gyártani az OnlyFansre, de Miller időnként más férfiakkal is készít videókat az oldalukra.

Nem érzem megcsalásnak a dolgot. Van egy vaginám a munkára és egy másik a játékra.

– mesélte a kétgyermekes anya.

Számára az emberek kíváncsisága megnyugvást jelentett és önbizalmat adott neki. Miller mindemellett szeretné felhívni az emberek figyelmét erre a rendellenességre, és megerősítést nyújtani hasonló problémával küzdő nőtársai számára.

Dupla méhűség

Az uterus didelphys egy magzati korban kialakuló, női ivarszerveket érintő rendellenesség, melyet általában egy rutinszerű kismedencei vizsgálat során fedeznek fel – ha az állapot tüneteket okoz, műtétet lehet javasolni. Gyakori a szex közbeni fájdalom, az intenzív vérzés és erős menstruációs görcsök. Egyes betegeknél meddőséget is okozhat, növeli a vetélés és a koraszülés kockázatát, mivel a méh kisebb, ami korlátozhatja a magzat növekedését. Azonban a rendellenesség mellett is lehetséges a teherbeesés, mi több, olyan eset is volt már, hogy valaki a két méhében egyidejűleg hordta ki gyermekeit.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik