Élet-Stílus

Két barátja és két vaginája van – szerinte így nem megcsalás

A szeretők egyelőre nem tudnak egymásról.

Annie Charlotte élete annyiban biztosan különbözik az átlagos emberekétől, hogy egy ritka rendellenességnek köszönhetően két nemi szervvel született, ami párkapcsolataiban is szokatlan megoldásokat eredményez.

A 25 éves nőről mi is írtunk korábban, mikor arról mesélt, hogy barátjával mindössze egy szabályt követnek a hálószobában – ami úgy tűnik, kapcsolatuk megtartásához nem bizonyult elég erősnek, ugyanis a pár azóta szétment. Az OnlyFans-modellként dolgozó nő stratégiát váltott, így két hónapja két barátja van egyszerre – habár ők nem tudnak egymásról (ami kérdés, meddig marad így, miután a Daily Mail beszámolt a történetről, ráadásul a nő mindkét férfivel készít erotikus tartalmakat az oldalára).

Soha nem beszéltem egyiküknek sem a másikról – nem gondolom, hogy tudniuk kell róla. Mindkettőjüknek megvan a saját vaginája, így csak azzal szexelnek

– mondja Annie Charlotte.

Döntését azzal indokolja, hogy a szerinte erősnek tűnő érve ellenére (miszerint egy vaginát csak egy ember használ) barátai felháborodnának, ha tudomást szereznének egymásról, hiszen a férfiakat könnyen zavarba hozza, ha egy nő 24 órán belül mással is ágyba bújt.

Az erotikus tartalomgyártó 16 éves korában fedezte fel a uterus didelphys nevű rendellenességet, aminek köszönhetően két méhvel és két méhnyakkal született, melyek közül mindkettővel képes a menstruációra, és akár két különböző terhesség párhuzamos kihordására.

Bár ez az elváltozás igen ritka, nem egyedülálló: egy ausztrál kétgyermekes anya Annie Charlotte-hoz hasonlóan elkülöníti nemi szerveinek szerepét, és az egyik vagináját pornózásra használja, a másikkal pedig házaséletet él.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Anniee Charlotte (@twopssyprincess) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik