Élet-Stílus

Bejutott az elhagyatott visegrádi luxushotelbe, elképesztő látvány fogadta – videó

A korábban Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő ingatlan ma már inkább egy szellemtanyára hasonlít. De a Dunakanyar, az Dunakanyar.

Elhagyatottan, félkészen áll egy korábban Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő luxushotel a Dunakanyarban. A Visegrád mellett található ingatlant még 18 évvel ezelőtt kezdték el építeni, de három évvel később elakadt a munka, tavaly is félkészen állt, ahogy idén is. Csupán egyetlen biztonsági őr vigyáz az épületre, ami talán már soha nem fog teljesen elkészülni – írja a Promotions.

Most egy bátor TikTokernek köszönhetően beleshettünk szellemhotelbe. A videó készítője bemerészkedett az épületbe, és megmutatta az elhagyatott ingatlant. Az épület belülről lehangoló, ám a videós később felment a tetőre is, ahol viszont elképesztő látvány fogadta.

@rand0m.videok gyönyörű kilátással #urbex #randomurbex ♬ eredeti hang - 🔍Random Urbex🔦🔎

Dunakanyar gyönyörű látványa után egyből megértjük, miért választották ezt a helyszínt a hotelnek.

Az építkezés egyébként a 2008-as ingatlanválság alatt állt le, a hotelt nem folytatták azóta sem, de az ingatlan többször is gazdát cserélt: Mészáros Lőrinc után átkerült Tiborcz Istvánhoz, majd 2019-ben a Szíj Lászlóhoz tartozó Minerváé lett. A luxushotel a legutóbbi tervek alapján 205 szobás lenne, egy 2500 négyzetméteres wellnessrészleggel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik