Szórakozás

Nyugodtan pizzázgattak, amikor rájuk esett egy hal az égből – videó

Mondjuk az a pizza már előtte is elég furcsa ízű lehetett.

Nagyon meglepődhetett az a baráti társaság, akik nemrégiben meglátogattak egy vendéglátóhelyet a brit korona fennhatósága alá tartozó Man-szigeten. A kerthelyiségben üldögélve, az ételük elfogyasztása közben ugyanis egyszer csak égi áldásban részesültek, amikor egy sirály rájuk ejtett egy halat.

A háromfős csoport éppen belekezdett volna a marhahússal, Stilton sajttal és fodros kellel megpakolt pizzákba, amikor váratlanul az egyik pizza kapott egy kis extra feltétet a levegőből lehulló, nyers hal formájában. A pizzéria pedig, ahol a vicces malőr történt, még azt a biztonságikamera-felvételt is megosztotta október 4-én, ami rögzítette az esetet.

Az égből pottyant feltétet megörökítő videót bemutató Metro azt írja, hogy szerencsére mindenki kellő komolysággal kezelte a történteket. Hiszen az asztaltársaság nevetve felállt, és elmesélte a hely tulajdonosának a kellemetlen incidenst.

Amire a személyzet tagjai, jó vendéglátósokhoz híven, azt tették, amit ilyenkor illik, és a hirtelen halassá váló pizza helyett készítettek nekik egy másikat.

Őszintén szólva nem tudtam elhinni. Mindannyiunkat nagyon lenyűgözött, ahogy a sirály célzott. Tökéletes volt, abszolút hajszálpontos, és nehéz szögből is lőtt, hiszen a méretes halnak egy alacsony tető alatt kellett landolnia, hogy ilyen tökéletesen eltalálja a pizzát. Le a kalappal előtte!

– mesélte a pizzéria tulajdonosa, Mike Wade. „És amikor a fickó kissé megdöbbenve megmutatta a pizzáját, én csak nevetve fogtam a fejem. ” – folytatta Wade. Majd azt is hozzátette, hogy ezután nyilván arról is megbizonyosodott, hogy jól vannak-e a vendégek, mert a kajára vadászó sirályok elég agresszívak tudnak lenni.

„De alapvetően én és a személyzetem úgy nevettünk, hogy patakzottak a könnyeink, és szerencsére a vendégek is” – zárta a történetet az étteremtulajdonos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik