Élet-Stílus

Balhézó utas miatt kellett leszállnia a gépnek

studioportosabbia / Getty Images
studioportosabbia / Getty Images

Videó készült arról, ahogy két utas balhézik egy, a törökországi Antalyából az angliai London–Gatwick repülőtérre tartó gépen – írja a Metro. Az easyJet október 1-i járatának végül Athénban kellett leszállnia.

A felvételen az látható, hogy a két férfi egymással kiabál, miközben a kapitány a hangosbeszélőn keresztül próbálja nyugalomra inteni őket.

A légiutas-kísérők, illetve egy másik utas is közbeavatkozott, az egyik vitatkozó fél levette a felsőjét, mintha verekedni akarna.

A kapitány egy ponton bejelentette, hogy a kapunál a rendőrség vár rájuk, és viselkedésükkel csak rontanak a helyzeten. Az eset után a társaság szóvivője megerősítette, hogy a repülőnek Athénban kellett leszállnia az egyik utas viselkedése miatt. „Bár az ilyen incidensek ritkák, nagyon komolyan vesszük őket, és nem tűrjük a fedélzeten a rendbontó viselkedést” – mondta a szóvivő, kiemelve, hogy a cég számára mindig az utasok és a személyzet biztonsága az első.

@flashman1986 Flying back to Gatwick from Antalya, Plane gets diverted to Athens because of the topless guy. The other guy gets involved and ends up getting booted off as well 🤣 BIG SHOUT OUT TO THE FLIGHT ATTENDANTS WHO DID AMAZING @easyJet #Eventful #Athens #Antalya #Gatwick #Diverted #britsabroad #Flightclub #Fightclub #fyp ♬ original sound – FlashMan86

Nem ez az első alkalom, amikor utasok balhéja miatt kell megszakítani egy gép útját. Idén júliusban a Ryanair Marokkóból Londonba tartó járata Marrákesben landolt, miután az utasok egymásnak estek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik