Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: barátnőt keresett a feleség a dollármilliomos férjének

Ahogy minden héten, most is sorra vesszük azokat a cikkeket, melyek egy évvel ezelőtt leginkább érdekelték olvasóinkat.

Mr. Beynon, azaz Candyman barátnőjének lenni nem csupán azt jelenti, hogy csinosnak kell lenned, hanem szórakoztatónak, pezsgőnek, jóindulatúnak, spontánnak, kalandvágyónak és tisztelettudónak is” – idéztük tavaly ilyenkor az említett férfi feleségének szavait, aki épp azon tüsténkedett, hogy rátaláljon az Instagramon leginkább luxuséletével haknizó férjének a legújabb szeretőjére.

Kapcsolódó
Barátnőt keres dollármilliomos férjének a feleség
A leendő barátnőnek nem csak jól kell kinéznie, de cserébe hozzászokhat a luxushoz.

Habár más léptékben, de ugyanebben az időben szintén anyagi síkra terelődött egy magyar celebpár élete is. Vastag Csaba és Domján Evelin arról beszéltek a Nyerő Párosban, hogy szerintük azért nem jelent meg az énekes apja az esküvőjükön, mert az újdonsült menye nem megy el 8 órában dolgozni valahova.

Kapcsolódó

Mindeközben egy másik tévéműsorban, a Reggeli egyik október eleji adásában Szabó Zsófi életében először hallott arról, hogy Magyarországon is vannak ágyi poloskák, mi több, már több száz éve jelen vannak hazánkban.

Kapcsolódó
„Ez van most Magyarországon is?!” – Szabó Zsófi élő adásban értesült arról, hogy hazánkban is vannak ágyi poloskák
A műsorvezetőt sokkolta a tény, hogy a rovar éjszakánként emberi vérrel táplálkozik.

Koncz Gábort egészen más típusú problémák érdekelték 2023 őszén, amelyekről a Mandinernek adott interjújában beszélt. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész elárulta, hogy foglalkoztatja a kora, de nem azért, mert félne a haláltól – ráadásul arra kéri az Istent, hogyha már egyszer úgyis menni kell, az még Orbán Viktor regnálásának ideje alatt történjen.

Kapcsolódó
Koncz Gábor: Arra kérem Istent, hogy még Orbán Viktor regnálása alatt menjek el
A 85 éves színész szerint a magyar kormányfő a század legnagyobb politikusa.

Azonban az esetek többségében a halálunk helyét és idejét nem mi választjuk meg. Tavaly ilyenkor történt, hogy egy hatvanéves nő a Qatar Airways egyik Dohából Sydney felé tartó járatán távozott az élők sorából.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik