Élet-Stílus

Barátnőt keres dollármilliomos férjének a feleség

A leendő barátnőnek nem csak jól kell kinéznie, de cserébe hozzászokhat a luxushoz.

Travers Beynon, azaz „Candyman” és a felesége Taesha várják azok jelentkezését, akik lennének a férj barátnői.

Az igazán nagylábon élő ausztrál férfi az Instagramról lehet ismerős, nem győz eldicsekedni a 15 háló- és 19 fürdőszobás kulipintyójával, amelynek garázsában akár 21 autó is elfér, és aminek része egy  250 ezer literes medence is, na, meg a luxus életvitelével – írja róla a LadBible.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Taesha Beynon (@taesha_beynon) által megosztott bejegyzés

Ugyanitt, mármint a közösségi oldalaikon hívja fel a figyelmet arra a házaspár, hogy noha eddig sem szűkölködtek más nők társaságában, de újakat keresnek.

Mr Beynon, azaz Candyman barátnőjének lenni nem csupán azt jelenti, hogy csinosnak kell lenned, hanem szórakoztatónak, pezsgőnek, jóindulatúnak, spontánnak, kalandvágyónak és tisztelettudónak is

– olvasható a feleség oldalán, de cserébe

Természetszerűleg hozzászoksz az élet finomabb dolgaihoz, például a dizájner ruhákhoz és kiegészítőkhöz, az ötcsillagos világ körüli utazásokhoz, a finom vacsorákhoz, valamint az exkluzív privát bulikhoz.

Volt már egy barátnőjük, Nina, de vele szakítottak korábban, de még idén.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Travers Beynon (@traversbeynonofficial) által megosztott bejegyzés

Taesha a Daily Mailnek részletezte még, hogy egy olyan barátnőre lenne szükségük, aki „beköltözik hozzájuk, bulizni, utazni és az életében jó dolgokat megélni akar” velük. Már csak azért is, mert a férjnek még rengeteg terve van az idei évre.

A pár asszisztense, Kathy Davy-Taylor ezen kívül megosztott még egy tippet, ami jól jöhet a jelentkezőknek, ami nem bonyolultabb, mint hogy legyenek önmaguk. Travers Beynon a képek és a bemutatkozás alapján úgy is tudja, kire van szüksége, és akár 14 ezer jelentkezést is át tud nézni, erre már volt példa a korábbi években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik