Élet-Stílus

Sosem lennének féltékenyek – állítják az egypetéjű ikrek, akik közös partnerre vágynak

Attól viszont félnek, hogy ellenkező esetben a partnerük féltékeny lenne a kapcsolatukra.

Az ikertestvérek között általában különleges kapcsolat áll fenn, ami a kutatókat is foglalkoztatja – korábban vizsgálták, mi történik, ha az ikrek más földrajzi helyen nőnek fel, illetve hogyan hatnak bizonyos életmódbeli tényezők különböző egészségügyi problémák kialakulására, mint például a koszorúér-betegségek. A fizikai hasonlóságok mellett az ikrek gyakran számolnak be szoros érzelmi kapcsolatról, ami egészen különleges helyzeteket szülhet:

Most két, az Instagram-fiókjuk szerint tizennyolc éves nő, akik nem mellesleg szintén ikertestvérek, arról számolt be, hogy a jövőben szeretnék, ha ugyanaz a férfi lenne mindkettőjük párja.

A New York Post cikke szerint April és Amelia Maddison születésük pillanatától kezdve mindent megosztottak egymással – a Barbiktól és a bicikliktől a ruhákig és a sminkig. A felnőtteknek szánt erotikus online tartalmak készítésével foglalkozó testvérpár állítja, sosem lennének egymásra féltékenyek, és alig van olyan dolog, amiben ne egyezne meg az ízlésük, és ez igaz a másik nem iránti vonzalmukra is.

Mindketten ugyanazt a típust találjuk vonzónak, és ugyanazokat a dolgokat keressük egy pasiban. Kedveljük azokat a srácokat, akik magasak, izmosak, tetováltak és jóképűek. A legfontosabb, hogy kedves és jó humorú legyen, aki két lábbal áll a földön

– mondja April.

Amikor külön párja volt az Ausztráliában élő nővéreknek, a férfiak mindig féltékenyek lettek kettejük szoros kapcsolatára, így arra a következtetésre jutottak, hogyha megosztják a partnerüket, nem merülhet fel ez a probléma. Ha sikerül megtalálniuk az áhított párt, továbbra is szeretnének sok időt tölteni csak kettesben, illetve a szexuális életüket különválasztanák – utóbbi témánál odáig jutottak az ötletelésben, hogy fél hetet az egyikőjükkel, felet a másikkal aludhatna a férfi.

@maddisontwins23 We’re literally identical? 😋 #twins ♬ som original - Multi Digital

Ajánlott videó

Olvasói sztorik