Szórakozás

Unokatestvérek, vagy testvérek? Gyereket szültek az ikrek, akik ikrekhez mentek férjhez

Gyakorlatilag unokatestvérek, de genetikailag olyanok, mintha ikertestvérek lennének. Jax és Jet Salyer szülei egypetéjű ikerpárok.

Nem mindennapi családot alkot két testvérpár és a gyerekeik Virginiában. Briana és Brittany Deane, 35 éves egypetéjű ikrek, egy ugyancsak egypetéjű ikerpárhoz, Josh és Jeremy Salyershez mentek feleségül 2018-ban. A lányoknak 2021-ben gyerekeik születtek, akik bár hivatalosan „csak” unokatestvérek, genetikailag közelebb állnak egymáshoz, mint egy átlagos testvérpár – írja a New York Post.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) által megosztott bejegyzés

Briana és Josh kisfia, Jax januárban ünnepelte az első születésnapját, Brittany és Jeremy kisfia, Jet pedig három hónappal később, áprilisban. Mivel a szüleik ugyanazzal a génállománnyal rendelkező ikrek, a kisfiúk úgy hasonlítanak egymásra, mintha ők is egy ikerpár lennének.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Josh, Jeremy, Brittany, Briana (@salyerstwins) által megosztott bejegyzés

Briana azt mondja, a hasonló házasságokból született gyerekek elképesztően ritkák, a történelem során eddig mindössze háromszáz olyan esetet jegyeztek fel, amikor egy ikerpár egy másik ikerpárral házasodott össze, majd gyerekeik születtek.

A két házaspár és immár a gyerekeik is, együtt élnek egy nagy házban Virginiában. Azt mondják, bár imádják egymást és azt, hogy különlegesek, a magánélet kérdése kezd egyre inkább problémássá válni a családban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik