Szórakozás

Tragédia: haláleset a magyar valóságshow-ban

Nem élvezhette nagy napját a Négy esküvő Anitája. A valóságshow-szereplő édesapja nem tudott részt venni az esküvőn. A fiatalasszony a Viasat3 kamerái előtt tudta meg a rossz hírt: papája elhunyt.

A boldogító igen kimondását követő mézeshetek életünk legszebb időszaka lehet. A Viasat3 Négy Esküvőjének szereplője, Anita azonban nem élvezhette a házasságkötése utáni hónapokat…

Nagy boldogság a szülőknek, ha részt vehetnek gyermekük házasságkötésén és láthatják boldogságát. Ez az öröm azonban nem adatott meg Müller Anita édesapjának, a férfi váratlan súlyos betegsége miatt nem lehetett ott lánya nagy napján.
Anita, aki a Viasat3 Négy Esküvőjének keretei között mondott igent párjának, nem halasztotta el esküvőjét, de látszott rajta, csak percekre tudja magát túltenni a történteken, mosolyában végig szomorúság bujkált.

Később, Anita vendégmenyasszonyként vett részt Betti és Gábor swingerklubban tartott esküvőjén. A különleges lakodalmat váratlan tragédia szakította meg: Anita telefonon rossz hírt kapott, elhunyt nagybeteg édesapja.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik