Szórakozás

Orgiába illő jeleneteket a magyar valóságshow-ban

Swingerklubban tartotta esküvőjét a Négy Esküvő című műsor egyik párja. Betti és Gábor februárban ismerkedtek meg egymással.

Betti és Gábor a hagyományostól eltérő módon, különleges helyszínen kötötték össze életüket. Közös hobbijuk miatt úgy határoztak, egy exkluzív tatai swingerklubban, hasonló érdeklődésű barátaik körében tartják meg hedonista, a testi örömöknek kedvező lagzijukat.

A válogatott vendégek zöme elemében érezte magát a lakodalomban, ám a Négy Esküvő vendégmenyasszonyai – Anita, Erika és Zsani –  meglepődtek a látottakon. Annak ellenére, hogy nem vallják magukat prűdnek, bevallották, gyakran pironkodtak. Azt még jópofának tartották, hogy a vőlegény autójának rendszáma: SEX volt, de arra, hogy tógára vetkőzzenek, csak az udvariasság miatt nem mondtak nemet.

A szinte hagyományosnak mondható vacsorát követően az egyik meghívott úriember sztriptíz keretében szabadult meg a vizes lepedőjétől és a vendégmenyasszonyoknak dobta, akiknek már ez is éppen elég volt a „jóból”. A biztosítékot azonban Vanda, egy férfiból átoperált nő verte ki a lányoknál, aki tánca után meztelen testéről kínált gyümölcsöket a vendégeknek. A násznépnek a bizarr svédasztal egyáltalán nem volt ellenére, sőt, szívesen csókolgatták, nyalogatták a pucér testet.

A vendégmenyasszonyok egyáltalán nem titkolták, hogy felkavarta a gyomrukat a különös lakodalom: “Annyira távol állok ettől az egésztől, annyira más világ, annyira nehéz már az, hogy belépjek egy ilyen helyre – jelentette ki Anita.

„Nem tudom, hogy milyen arcot vágtam közben, de utána piszkáltak a többiek, hogy teljesen le voltam döbbenve!” – kommentálta a történteket Czutor Zsoli felesége,  Zsani, aki szintén vendégmenyasszonyként vett részt a swingerbulin.

A leginkább a vagány, motoros Erika adott hangot megdöbbenésének: “Furcsa volt ennyi embert tógában látni. A legfurcsább az volt, amikor leültek szétrakott lábbal a férfiak és elvörösödve el kellett fordulnom, ami nálam igen ritka, mert a hajam meg a ruhám vörös általában. Hát mit mondjak, szóhoz sem jutottam!” – vallotta be, és hozzátette már az érkezésnél kicsit megtorpant, attól félt, már kora délután elszabadul a pokol.  
Mindemellett Erikát sem kellett félteni, akármennyire is zavarba jött, volt, ami nem kerülte el a figyelmét: „Egyszer odanéztem, amikor a fiatalember ledobálta a tógáját magáról hozzánk, nekünk célozta, hogy minek, azt nem tudom. Gondoltam, megkérdezem, hány éves, mert akkor ez már nem fog nőni!” – viccelődött a harmadik vendégmenyasszony, aki szerint igazi ókori görög orgián vettek részt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik