Belföld

Szoboszlai karrierje, infláció, Magyar Péter kontra Orbán, kiberfenyegetés: itt a 24 élő show-ja

Della, Háromharmad és Ziccer, Esterházy Mátyás és Orbán Krisztián, világszerte elismert kiberbiztonsági szakértő és 24-es DJ. Íme az október 15-i rendezvény részletei.

Hol tart a pályafutásában Szoboszlai Dominik? Milyen állapotban van a magyar gazdaság 2024-ben? Hogyan alakulhat a magyar politika következő két éve, a Fidesz és a Tisza vetélkedése? Hogyan védjük meg magunkat a mesterséges intelligencia korában? Hogyan tudunk mulatni 24-es újságírókkal az Akváriumban kedd este?

Aki jegyet vásárol a 24.hu Live: podcastfesztivál és közönségtalálkozó című eseményre, az jó eséllyel választ kaphat e kérdésekre, és még megannyi másik, itt nem részletezett dilemmára, ráadásul találkozhat is az újság szerzőinek sorával. A 24.hu-nál régóta dolgozunk azon, hogy mind közelebbi kapcsolatba kerülhessünk olvasóinkkal, mind mélyebben ismerjük meg érdeklődésüket, mind többször hallgassuk meg kritikáikat, tanácsaikat. Ennek a sztorinak a következő része az élő show-nk.
Korábban is rendeztünk már közönség előtti Háromharmad-felvételeket, ám most úgy döntöttünk, nagyobbat álmodunk. Ennek nyomán három legnépszerűbb podcastunkat egy rendezvényre tereljük, mi több, a kiberbiztonság élvonalából érkező külföldi előadóval, illetve bulival tetézzük a kínálatot.

Kele János és Kálnoki Kis Attila Ziccerében ezúttal Esterházy Mátyás, a nemzetközi futballiparban legmagasabban jegyzett magyar szakember, mások mellett Szoboszlai Dominik és Schäfer András menedzsere lesz a vendég, így ő segít többet megérteni a globális szórakoztatóipar egyik csúcstermékének működéséből. Baka F. Zoltán Dellájába Orbán Krisztián közgazdász érkezik, aki egyebek mellett beszél majd arról is, miért feneklett meg a magyar modell, miért zsákutca a kínai nyitás, a „gazdasági semlegesség” vagy éppen a „konnektivitás”. A Háromharmadban Bánszegi Rebeka és Nagy József társaságában én is beszélgetek majd a magyar politika aktuális, hallgatók által beküldött kérdéseiről.

Mindezek után pedig Marijus Briedis, világszerte elismert kiberbiztonsági szakértő, a Nord VPN technológiai igazgatója tart angol nyelvű előadást arról, hogyan védhetjük meg magunkat a mesterséges intelligencia korában. Akkor, amikor fölfoghatatlan számban nőnek a digitális fenyegetések, mind többen akarják megszerezni az adataink, hogy visszaéljenek velük, és az MI-eszközök segítségével egyre egyszerűbb tömegével termelni álhíreket, -tartalmakat, -profilokat, amelyek már szinte megkülönböztethetetlenül hasonlítanak az eredetiekre/igaziakra.

Ha pedig mindez nem lenne elég motiváló az azonnali jegyvételhez, akkor – a gasztronómiai retorika népszerűsítésének igényével – tudatom: textil habzsák segítségével rárajzolom ornamentumként a süteményre, hogy e színpadi program után kezdődik a buli, amelyben a rutinos zenei újságírók egyike, Inkei Bence lesz a DJ, és az eseményen a felsoroltakon kívül is nagyon sok 24-es újságíró ott lesz. Velük is lehet beszélgetni, koccintani, ám a táncolásra vonatkozó ígérettől ezúttal hitelességi okokból eltekintek.

Minthogy nem játszik aznap a magyar futballválogatott (előző nap megyünk a bosnyákokhoz), nehéz elképzelni, hogy bármilyen budapesti program konkurálhatna október 15-i ajánlatunkkal, így nagyon várunk titeket este hat órától a 24 élő show-ján!

Jegyeket itt lehet venni a rendezvényre, találkozunk az Akváriumban!

A kapcsolódó Facebook-esemény itt található.

Aki pedig még nem regisztrált a 24.hu-ra, de a jövőben is kíváncsi újdonságainkra, amelyekből több is várható a következő időszakban, itt olvashat a miértről,és egyúttal csatlakozhat is közösségünkhöz.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik