Élet-Stílus

Béres Anett: Olyan megjegyzést is kaptam, amiben meggyanúsítottak, hogy nem is volt eltörve a gerincem

TV2
TV2
Mint mondja, sok és sokféle üzenetet kap, mióta megy az Ázsia Expressz.

Béres Anett Sáfrány Emesével alkot egy csapatot az idei Ázsia Expresszben. Versenytársaik közül többekkel volt már konfliktusuk a műsorban (például Zsigmond Angiékkal vagy Krausz Gáborral), és a nézők véleménye is megoszlik róluk. Utóbbival kapcsolatban Béres hétfőn ezt írta közösségi oldalán:

Sok üzenetet kapok tőletek, amiknek nagyon örülök. Van, aki szeret, van, akinek, nem vagyok szimpi. Van, aki dicséri a kitartásom, de olyan megjegyzést is kaptam már, hogy meggyanúsítottak, nem is volt eltörve a gerincem, csak kitaláltam. Bevallom őszintén, az ilyen megnyilvánulásokon inkább csak nevetek.

A továbbiakban leírta: hálás a sorsnak, hogy részese lehetett a TV2 kalandrealityjének, és a versenyben mindent megtett, ami tőle telt.

Mint ismert, Béres Anett és Sáfrány Emese 2022 nyarán részt vettek egy ayahuasca-szeánszon, ahol Béresre rosszul hatott a tudatmódosítószerből készült tea: látomásai lettek, aminek következtében elmenekült a helyszínről, lezuhant egy vadászlesről, és majdnem egy teljes napig feküdt életveszélyes állapotban egy elhagyott területen. Később kiderült: csigolyatörést szenvedett, emellett eltört öt bordája és a sarokcsontja. Miután rátaláltak, többórás életmentő műtéten esett át, amit további beavatkozások és hosszú rehabilitáció követett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Béres Anett (@anettberes_official) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik