Szórakozás

„Már be vannak készítve a kenuk” – Varga Viktor felkészült a dunai árvízre

Hargitay Olivér / RTL
Hargitay Olivér / RTL
Bokszmeccse után, kimerülve pakolta ki az otthonát.

A dunai ártérben van háza Varga Viktornak, aki a vasárnapi Sztárbox utáni nap már minden figyelmét annak szentelte, hogy felkészítse otthonát a folyó áradására. A folyamatról Instagram-történetekben számolt be.

Sziasztok! Már nagyon jól haladunk a készülődéssel az árvízre, már szinte minden megvan. Én hullafáradt vagyok, mindenem fáj a tegnapi versenytől. nagyon fura meccs volt, nagyon nem tudtam kibontakozni, de remélem, hogy a következőn már tényleg meg tudom mutatni azt, amit fél éven keresztül tanultam. Most pedig folytatom hullafáradtan a pakolást, de boldog vagyok, mert mi más legyek?

mondta hétfői posztjában az énekes.

Később arról is mutatott felvételt, hogy tűzifát tesz félre, hogy tudjon mivel fűteni, mikor nem lesz áram.

Na, nagyjából megvan, most már jöhet a víz. Fullos a kecó, már csak a bojlert kell leszedni. Full üres az alsó szint! Már be vannak készítve a kenuk, halak letakarva egy hálóval

– jelentette be Varga, miközben az üres földszintet mutatta, majd egy utolsó videóban elmondta: a Fort Boyard premierjét egykori csapattársaival együtt nézte meg.

Varga Viktor otthonát először múlt decemberben öntötte el a megáradt Duna, akkor a TV2 riporterét kenuval húzta be a kertbe. Az énekes az elmúlt években saját kezűleg építette fel házát, közben pedig a telken lévő jurtában élt, ami abban az árvízben lakhatatlanná vált. Bár a kár jelentős volt, az énekes elhatározta, hogy mindent újjáépít.

Kapcsolódó
Varga Viktor kenuval húzta be elöntött otthonának kertjébe a Mokka riporterét
Élő adásban mutatta be, milyen állapotok uralkodnak a házában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik