Szórakozás

Varga Viktor kenuval húzta be elöntött otthonának kertjébe a Mokka riporterét

TV2
TV2
Élő adásban mutatta be, milyen állapotok uralkodnak a házában.

A csapadékos időjárás következtében az utóbbi napokban a Dunán és mellékfolyóin árhullámok vonultak le, Budapesten pedig másodfokú árvízvédelmi készültséget rendeltek el.

Varga Viktor a minap az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy az árvíz elöntötte az otthonát, a károk következtében pedig több hala is odalett.

Az énekes ma a Mokkában kalauzolta körbe a nézőket az otthonában, aminek kertjébe egy kenuval húzta be a riportert, Hederman Stellát. Varga az adás kezdetén bokáig érő vízben húzta a csónakot, miután pedig megérkeztek a kertbe, Hederman is a saját lábán kezdett el közlekedni. Jócskán oda kellett viszont figyelnie, hová lép, az énekesnek ugyanis az árvíz előtt volt egy kisebb kerti tava, illetve egy kétméter mély medencéje is, amibe majdnem belesétált.

Mint kiderült, Varga a testvéreivel és a párjával egy óra alatt mentett ki mindent a birtokról, amit csak lehetett. Úgy véli, ha a vízszint kellően lecsökken, onnantól kezdve hetekig szivattyúzni kell majd a vizet, majd a helyén maradó mocsarat lesznek kénytelenek igazgatni, hogy az ne a házban és az utakon legyen.

Azt követően lehet majd meszelni, fertőtleníteni. Szétszedni a jurtát darabokra. Jó játék lesz

– jelentette ki az énekes, aki tegnap az esti órákban kievezett a Dunára az adás elején látott kenuval, hogy ott vegyen végső búcsút elhullott halaitól.

Évekkel korábban egyébként a NBC-n is történt hasonló tévés bejelentkezés: a Today Show tudósítója szintén kenuval közlekedett az utcán az árvíz idején, noha körülötte mindössze 15 centiméteres volt a víz. Az említett adásrészletet ide kattintva lehet visszanézni.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik