Szórakozás

Kalapáccsal törtek-zúztak az X-Faktor énekesei

Kocsis Tibor nem sokáig örülhetett, a számára készített különleges meglepetését pillanatok alatt darabjaira törték társai.

Egy hatalmas grillázstorta érkezett a legnagyobb titokban péntek délután az RTL Klub székházába. Az édességcsodát egy lajosmizsei szakember készítette meglepetésként jó barátjának, az X-Faktor énekesének, Kocsis Tibornak, aki gyermekkora óta rajong a cukros-mázas kalóriabombákért.

Az alkotás körülbelül fél méteres magasságával óriási feltűnést keltett, mindenki csodálatára járt a csatorna székházában. A torta megálmodójától, Rimóczi Lászlótól megtudtuk, az édesség több mint öt órán át készült, hat és fél kiló cukorból valamint három és fél kiló dióból.

A szezámmagból összeállított alkotást Tibi természetesen megosztotta társaival is, ráadásul nem is akárhogyan. A babona szerint ugyanis az édesség szerencsét hoz tulajdonosának, de csak akkor, ha darabjaikra törik. Tibi egy pillanatig nem habozott, összecsődítette az X-Faktor énekeseit és beszereztek néhány kalapácsot és egy pajszert is. Mindenki beleadta minden erejét, a több órán át készült gyönyörű alkotás pillanatok alatt megsemmisült…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik