Szórakozás

Geszti: le kell számolni az előítéletekkel

Geszti Péter ismét rémálomhoz hasonló helyzetbe került. Újra két csapat állt egymással szemben, de csak egy maradhatott. A Rocktenors.

Bár senki sem számított rá, szinte ugyanaz a szituáció állt elő az X-Faktor negyedik párbaján, mint a múlt héten. Hiszen akkor – és most is – Geszti Péter csapatainak kellett megmérettetnie. A mentor szinte el sem akarta hinni, hogy ismét saját versenyzői közül kell választania, ám ezúttal a döntetlen szavazati aránnyal a nézők kezébe adta a döntést. Miután Ördög Nóra kinyitotta a voksokat tartalmazó borítékot, – mindenki megdöbbenésére – a tinilányok kedvencének, az eddig remekül menetelő Apollo23-nak kellett az X-Faktor 2011 mezőnyétől búcsúznia, míg a három párbajt is megjárt Rocktenors ezzel az idei széria legjobb csapata lett.

“Nem gondoltam volna, hogy rögtön az első próbatétel után egy héttel jön a második. Magam is azt gondoltam, hogy könnyebb lenne sikerre jutni a későbbiekben az Apollo23-val, mert talán ebben a műsorban a könnyedebb, populárisabbnak tűnő formáció népszerűbb, de nagyon jó, hogy a sors bebizonyította, hogy mindenkinek meg kell szabadulnia az előítéletektől, nekem is” – magyarázta döntését a Hír24-nek a párbaj után Geszti, akit szintén hidegzuhanyként ért a nézők döntése, de egyáltalán nem csalódott, amiért végül nem az általa preferált csapattal kell együtt dolgoznia a jövőben.



“Mindannyian azt gondoltuk, hogy az Apollo23 könnyen megy. Olyan volt, mintha vajon csúsznának a siker pirítós kenyere felé. A Rocktenorsnál pedig sok küszködés, gondolkodás, energia és munka előzte meg minden egyes felkészülésüket. Furcsa módon mégis azt érzem, hogy a történtek azt igazolták, hogy dolgozni kell sokat és hinni kell a vesztes helyzetekben is” – nyilatkozta a csapatok mentora, aki továbbra sem akarja megváltoztatni most már egyetlen csapatát, a Rocktenorst, a legfontosabb szerinte, hogy a fiúk mindig magukat adják, énekeljenek rockot a lehető legegyszerűbb formában, mert úgy látja, ez eddig bejött a nézőknek.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik