Szórakozás

Ez brutális: a villa falain kívül is folytatódik a fúrás

A ValóVilág egykori feltörekvőjét már egyáltalán nem érdekli Péter furkálódása. Ahogy a kiválasztáson való gunyoros megnyilvánulása sem.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A ValóVilág valóságshow veteránja minden egyes lépését gondosan megtervezi. Bár a villában lakók gyakran szenvednek a taktikus játékos húzásaitól, a kiszavazott játékosok már egész más szemmel tekintenek Péter játékára. Így van ezzel VV Shadi is, akinek távozását követően még mindig nem látszanak csitulni a kedélyek. Péter ugyanis a legutóbbi kiválasztáson is gúnyos mosollyal az arcán üdvözölte egykori lakótársát, felhívva a figyelmét arra, hogy ő már kiesett a játékból. Azonban Shadit Péter villából való üzenete egy cseppet sem kavarta fel. „Jót mosolyogtam ezen az egészen. Hálás vagyok érte, hogy gondolt rám” – jegyezte meg gúnyosan a ValóVilág feltörekvője. A zeneiparba is betörni készülő valóságshow-szereplő úgy érzi, szánalmas, amit Péter csinál.

„Péter így próbál visszavágni nekem amiatt, hogy a távozásomat követően belekavartam a Veronikával való kapcsolatába. A hátrahagyott levelemnek köszönhetően ugyanis megromlott a páros kapcsolata. Amint Veronika megtudta az igazságot, hátat fordított neki. A szakítás okai mondvacsináltak voltak, de tudom, hogy az én levelem indította el a lavinát. Bár lehet, hogy én kiestem, de ő az, aki a kiesésemmel a legnagyobbat veszítette” – mondta elégedettséggel Shadi, aki kiesése óta már a villa utáni életére koncentrál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik