Szórakozás

Rettentő kínos, amit a ValóVilág sztárja élő adásban művelt – videó

Leonidasz és VV Bandika után a ValóVilág ötödik szériájának legutóbbi párbajvesztese is a zeneiparban próbál szerencsét.

Úgy látszik, lassan tendenciává válik, hogy aki a ValóVilág után egy cseppnyi hírnévhez jut, zenei karrierbe kezd. Így van ezzel VV Shadi is, aki a BeleValóban mesélt zeneipari törekvéseiről. A műsorban Shadi egy rögtönzött énekóra keretében mutatta meg, mit is tud. Ezt követően egy dallal is megörvendeztette a nagyérdeműt, melyben sokkal több volt a fals, mint a tiszta hang. A Hír24 megkeresésére Shadi elismerte, van még mit fejlődnie.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

“Hetente két-három alkalommal fogok énektanárhoz járni, hogy tökéletesítsem az énektudásom. Nem akarom leégetni magam, csak olyat szeretnék csinálni, ami minőségi. Nem egy Rágógumi-szintű számot szeretnék piacra dobni” – nyilatkozta a feltörekvő egykori villalakó.



A hallottak alapján azonban sem az énektanárnak, sem Shadinak nem lesz könnyű dolga, ha valóban a zeneiparban szeretne tevékenykedni. Azonban az egykori villajátékos bizakodó.
“Már a villába költözés előtt is zenéléssel szerettem volna foglalkozni. Sok neves zeneiparban dolgozó barátom van. Ők segítenek majd nekem, hogy a produkcióm színvonalas legyen. Remélem, januárban már robbanthatok az első szerzeményemmel, melynek szövegéről és hangszereléséről is én gondoskodom” – fejtette ki Shadi, aki hatalmas önbizalommal vág neki a zenei karriernek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik