Szórakozás

Élő adásban alázták a ValóVilág szexmunkával vádolt sztárját – undorító?

A villa egykori lakója, Béres Anett a BeleValóban fejtette ki véleményét a kiválasztott Veráról. A szőkeség az első perctől kezdve utálja az Érzékeny lelkű lányt.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

Béres Anett – aki korábban maga is megjárta a villát ─ már a VV5 első percétől kezdve ki nem állhatja a nemrég kiválasztott Verát. A szőkeség szerint az Érzékeny lelkű lány ugyanis annyira irritáló, hogy hányingere lesz tőle. Így teljesen jogosnak tartja, hogy a lakók Verát jelölték párbajra. Hasonló véleményen volt a BeleValó másik vendége, Alexandra Diamond pornószínésznő is, aki Eszteren kívül egyetlen lányt sem tart normálisnak.


Fotó: RTL Klub / Sajtóklub / Bársony Bence

A lányokat annyira felháborítja Vera viselkedése és személyisége, hogy kis híján a stúdióban lévő papírból készített Vera-másolat fejét is letörték. Az akciót végül a műsorvezető, Olivér akadályozta meg. Béres Anett azonban még ezek után sem tudta visszafogni magát, így Vera viselkedését undorítónak, gusztustalannak és álszentnek nevezte. Végül kijelentette, egy igazi ribizli gizinek tartja a villa érzékeny lelkű nőjét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik