Szórakozás

Gigi mégsem vezet műsort az erotikus rendezvényen

Visszalépett a műsorvezetői poszttól Gigi, aki úgy érzi, a rendezvény színvonaltalansága rossz fényt vetne rá és tévés munkájára.

Az elmúlt napokban büszkén mesélt a ValóVilág egykori hugicája arról, hogy műsorvezetőként lép színpadra az Erotika Expón, ahol korábban hoszteszként dolgozott. Ám a héten megrendezett sajtótájékoztató, melyen a rendezvény háziasszonya Gigi műsorvezetői szerepét bírálta, távolmaradásra bírt a táncoslányt – írja a Bors.

„Azt hittem, hogy sokkal színvonalasabb lesz az Erotika Expo, amit csupán polgárpukkasztás miatt vállaltam el, hiszen négy évvel ezelőtt hoszteszként már dolgoztam a rendezvényen. De egy méltatlan vita ráébresztetett, hogy nincs helyem ott sem műsorvezetőként, sem vendégként. Én még mindig a Cool tévénél dolgozom, és nem szeretném, ha hamis információk keringenének rólam. És azt sem akarom, hogy a múltamat újra felemlegessék” – mondta a napilapnak Gigi, aki egy cseppet sem bánja, hogy így, Éva lehet a rendezvény műsorvezetője.

Tomor Andrást, az esemény főszervezőjét felháborította a dolog. Állítása szerint Gigi nemcsak a műsorvezetésbe, hanem egy erotikus showba is beleegyezett korábban.

„Felháborító, hogy mit nyilatkozott hétfőn a sajtótájékoztatón. Annyira lenézi ezt az iparágat és ezt a kört, amelyben ő is évekig dolgozott! Gondolkodtam azon, hogy ezek után nem tartok igényt a munkájára, de megelőzött” – nyilatkozta a rendezvény tulajdonosa.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik