Szórakozás

VV Gigi: a celebvilágnál nincs rosszabb

A VV4 amazonja azt hitte, táncosként már mindent látott...

VV Gigit egy fehérnemű-bemutatón kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere, ahol végre hosszú idő után ismét azzal a csapattal dolgozhatott, akikkel a Villába való beköltözése előtt.

„Örülök, hogy végre megint tudtam színpadon szerepelni, már lassan egy éve nem volt ilyen. Volt nemrég egy divatbemutatóm, de nem ezzel a csapattal, úgyhogy hazajöttem egy kicsit az előző életembe” – mesélte a luxusbörtön egykori vadmacskája.

Gigi azt is elárulta, eddig azt hitte, a táncosok világánál nincsen rosszabb, de mióta ő is közszereplő, rájött, hogy a celebvilág még rosszabb egy fokkal. A Rácz lány elmondta, a táncosok körében hogyan zajlik az ismerkedés: „Nagyon sok kavarodás van fiúk és lányok között a táncos világban, hiszen egy körben dolgoznak, mozognak, ők értik meg egymást igazán, és ilyenkor óhatatlan, hogy összefonódnak szálak, ide-oda mennek a partnerek, és ebből nagy veszekedések vannak” – részletezte Gigi, majd hozzátette, hogy ő ebből szerencsére kimaradt, ugyanis stabil párkapcsolatban élt akkoriban.

Gigit a Playboy magazinban való szereplése óta sokkal több férfi környékezi meg. „A nyuszis magazin óta nincs olyan nap, hogy nem találok olyan e-mailt vagy facebookos kiírást, hogy „Találkozzunk”, „Szerelmes vagyok”, „Életem párja”. Eléggé leterhelő egyébként, én nem akarok bunkó lenni meg nem is szeretek az lenni, de van, hogy el kell utasítanom, és van, amikor kicsit határozottabban, mert nem értik meg” – panaszolta a valóságshow-hős.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik