Szórakozás

Tóth Gabi az őt ért kritikákra: Nagyon sok irigy ember van, akik nem szeretik azt, aki tehetséges

tv2
tv2
Nem tartja jogosnak, hogy a botrányhős jelzőt ráaggatták.

Hamarosan az új Sztárban sztár All Stars című műsorban bizonyíthat Tóth Gabi, ám előtte még nyilatkozott a Bors című napilapnak arról, mi lehet az oka a rengeteg rázúduló kritikának. Az énekesnő nem feltétlen érti, miért nevezik botrányhősnek, miközben úgy látja, nem szolgált rá életvitelével a jelzőre.

Semmi olyan botrányos dolgot nem csináltam, nem voltak durva ügyeim, mégis rám akasztották a botrányhősnő kifejezést. Szerintem azért van, mert nagyon sok irigy ember van, és az emberek nem szeretik azt, aki tehetséges, és azt sem, ha látják az adott emberen, hogy önbizalommal tör előre, bekapcsol náluk egyfajta frusztráltságot. Utálni mindig könnyebb.

A showműsorban való szereplést azért is várja, mert építő jellegű kritikákat kaphat, abból tud ugyanis fejlődni.

Nincs olyan, hogy mivel húsz éve a popszakmában tevékenykedem, ezért nyugodtan hátradőlhetek. Nagyon is kell fejlődnöm, erre pedig tökéletes ez a műsor, mert a rengeteg színét meg tudod mutatni a hangodnak. Megismered magad, mennyit bírsz, mi a teherbíró képességed, amivel jó, ha tisztában van az ember.

Az énekesnő elmúlt éveit ebben a cikkben foglaltuk össze:

Kapcsolódó
Így lett Tóth Gabi lázadóból a rendszer matyómintás prófétája
Énekelt már Orbán Viktor mellett Kossuth-nótát, konzervatív, jobboldali konferencián Himnuszt, és Krausz Gáborral való szakítása minden más celebtörténésnél jobban foglalkoztatta az olvasókat. De hogyan jutott odáig Tóth Gabi, hogy a magánélete és a megnyilvánulásai jobban érdeklik az embereket, mint az, hogy 16 éves kora óta a reflektorfényben zenél?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik