Szórakozás

Pogány Judit: 80 évesen is látom, ki az, aki tetszik, ki az, aki nem annyira, ebből nem lehet kiöregedni

rtl
rtl

Friderikusz Sándor podcastműsorában járt Pogány Judit, aki hamarosan betölti a 80. életévét. A story.hu által szemlézett adásban a színésznő kitért arra, hogy nagyon szerelmes típus volt fiatalkora óta, és ez mit sem változott a kor előrehaladtával.

Szerelmes típus voltam és ebből sajnos nem is lehet kiöregedni. Képes vagyok érezni, hogy valaki tetszik, persze. Így nyolcvan éves koromban is látom, hogy ki az, aki tetszik, ki az, aki nem annyira, ki az aki közepesen, ki az, aki egyáltalán. Van, akit érzem, hogy ha most fiatal lennék, akkor képes lennék odafigyelni rá, igen.

Pogány azt is hozzáteszi, hogy annak idején volt férje, Koltai Róbert is amiatt tetszett meg neki, mert tehetséges volt, és számára ez jelenti az igazi vonzerőt.

Bárhogy néz ki, esetleg helyes egy színész, és azt mondják rá, jóképű, nekem szóba sem jöhet, ha nem elég tehetséges. És hát egyébként ez a Koltai Robinál is működött, mert a Robi kegyetlenül tehetséges színészként mutatta meg magát, szóval nagyon-nagyon helyes volt.

A színésznő korábban az öltözködési szokásairól is hírt adott:

Kapcsolódó
Pogány Judit a fenntarthatóságról: Én éjszaka is kukázom a színészbüfében, 30 éve vettem az utolsó kabátot, és nem is akarok már váltani
A színésznő azt mondja, biztos sok hibát követ el, de igyekszik minél környezettudatosabban élni a mindennapjait.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik