Szórakozás

Sándor Péter újra színpadra léphet az Operettszínházban, amennyiben „betartja az emberi méltóság tiszteletének alapvető normáit”

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Egyelőre csak próbaidőre vették vissza a színészt, miután hónapokkal ezelőtt botrányos viselkedése miatt elbocsátották a társulattól.

Sándor Pétert februárban rúgták ki a Budapesti Operettszínházból a „színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme” miatt. Sándor akkor azt mondta, szerinte „erős karaktergyilkosság” indult ellene, aminek az okát ő sem tudja. Azon is elgondolkodott, hogy felhagy a színészettel.

Egyelőre nem tervezek előre. Ezeket a napokat csak túl akarom élni. Nincs kedvem semmit csinálni, nem tudom mi lesz, mert mélységesen csalódtam a szakmámban. Nem tudom, hogy ezen az úton szeretnék-e tovább járni

– nyilatkozta februárban.

A Budapesti Operettszínház a napokban közleményben tájékoztatta a közönséget, hogy „a Sándor Péterrel folytatott egyeztetések eredményeképpen a művész az idei új évad kezdetétől ismét a Budapesti Operettszínház előadásaiban látható”.

A Nagymező utcai teátrum ajánlata – mely szerint Sándor Péter újra színpadra léphet – abban az esetben érvényes és folyamatos, amennyiben a művész betartja az emberi méltóság tiszteletének, valamint a közösségi létezésnek alapvető normáit

– olvasható az intézmény közleményében.

A Blikk úgy tudja, nyár elején kezdődött meg az egyeztetés a színház és a korábban kirúgott színész közt, ami után úgy döntöttek, újra megpróbálják a közös munkát. A lap információi szerint egyelőre egy próbaidőben egyeztek meg, ezért Sándor csak két korábbi szerepét kapta vissza eddig.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik