Élet-Stílus

Minden évben más napon tartják a gyerekeik születésnapját, akik erről mit sem sejtenek

A szülők azt mondják, jó okuk van erre.

Ahogy halad velünk az idő, megszületésünk napja is úgy válik egyre kevésbé fontossá, azonban a gyerekeknél még biztosan előkelő helyen szerepel ez az ünnep – épp ezért különös, ha egy szülőpár azt tartja a legjobb megoldásnak, hogy hazudjanak erről a dátumról a gyermekeiknek.

Callum Guy és felesége, Abbie azonban minden évben más napon ünneplik meg a gyermekeik születésnapját – kislányuk, az ötéves Ava, valamint kisfiuk, a hároméves George pedig egyelőre nem jöttek rá a turpisságra. A dátumokkal való cselezgetésre azért van szükség, mert bár a nő nem dolgozik, mióta anyává vált, a férfi a Carlisle United középpályása, aki gyakran edz vagy meccsen játszik, mikor a gyermekeinek születésnapja van, így ahelyett, hogy csalódást okoznának nekik és külön ünnepelne a család, egyszerűen eltolják néhány nappal a nagy eseményeket – írja a LadBible.

Az első ilyen alkalomra akkor került sor, mikor lányuk kétéves lett, és az apjának meccse volt.

Soha többé nem akartuk, hogy a férjem megint kimaradjon, ahogyan azt sem, hogy Ava az apja nélkül ünnepelje a születésnapját. Természtesen ahogy idősödnek, nem fogjuk tudni ezt örökké csinálni, de amíg ilyen fiatalok, szeretnénk, hogy az egész családdal együtt tegyük a lehető legvarázslatosabbá a dolgokat

– mondja a 26 éves anya a szokatlan hagyományról.

Az ötletet a nő édesanyjától vették, aki fiatal szülőként ugyanezt a módszert alkalmazta, mikor a munkája miatt nem tudott ott lenni gyermekének a születésnapján. Abbie Guy részletesebben is elmagyarázta, hogyan oldják meg a cselt: a lányuk augusztus 13-án született, de idén az azt megelőző vasárnapon ünnepeltek együtt, mikor Ava apjának szabadnapja volt. A kislány reggel megkapta az ajándékait, napközben a barátaival ünnepeltek, este pedig családi vacsorát tartottak, ahová a nagyszülők is hivatalosak voltak.

Bár ez már három éve így megy, Abbie úgy véli, a gyerekei jól fogadják majd, amikor végül közli velük a hírt.

Ava és George még olyan fiatalok, a dátumok ebben a korban nem jelentenek nekik semmit

– tette hozzá a gyerekek édesanyja, aki szerint ez a legjobb, amit tehetnek, hogy ilyenkor a legvarázslatosabb napjuk legyen.

@abbieguy Whilst i havent been to work in 6 years i definitely think ive put the work in😅😂⚽️ Ps. This @Cantu Beauty cream is what i use in George’s hair and its amazing and smells unreal😍😍 #trendingvideo #viral #foryou #foryoupage #trendingsong #trend #trendingtiktok #spendthedaywithme #stdwm #footballerswife #football #wag #waglife #fypage #footballerslife #footballreality ♬ original sound - Abbie Guy🎀

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik