Szórakozás

VV Éva alkohollal öblíti le a gyógyszereit

Kedélyjavítót szed, hogy ne legyenek dührohamai. Közben pedig a borospoharat is bőszen emelgeti.

A Villa nagyszájú szőke vadmacskáját nehezen tudják hova tenni lakótársai. Kétféle személyiség fonódik össze benne, míg az egyik pillanatban fergeteges humorával sziporkázik, és szeretetteljesen ölelkezik, a másikban már magából kikelve, hisztérikusan veszekszik.

Éva egészségügyi problémáiról már korábban is rengeteget lehetett olvasni, több bulvárlap is beszámolt róla, hogy beköltözésekor nyugtató tablettákkal kitömött bugyit szeretett volna a Villába csempészni, de a biztonsági őrök végül elvették tőle.

A Törtető soha nem titkolta el, hogy pánikbetegségben szenved, ezért a műsor készítői neki külön megengedték, hogy rendszeresen gyógyszert szedjen. A Bors információi szerint az idegállapota annyira labilis lett az utóbbi napokban, hogy egyre sűrűbben fordul a Villa-nővérhez segítségért. Csakhogy Éva azt elfelejti, hogy alkohollal együtt nem használ, inkább árt a pirula, ennek következménye pedig, hogy néha minősíthetetlenül viselkedik. A lány romló idegállapota komoly aggodalmat kelt családja és barátai körében is.

Éva egyik barátnője a lapnak elárulta, a Törtetőnek egyébként sincs nyugodt természete, könnyen fel lehet dühíteni. Egyetlen dolog képes kordában tartani a dühét, a szeme előtt lebegő cél. A közeli ismerős szerint bár Éva gyakran generál konfliktusokat, annyira azonban soha nem fog kiakadni, hogy idő előtt kiessen a játékból.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Gyógyszerre iszik a pánikbeteg Éva (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik