Szórakozás

VV Éva hazugsága miatt bűnhődtek a többiek

A Törtető azért nem vette fel parancsszóra a sapkáját, mert ellopták. Füllentése miatt a többieket büntették meg.
KÉPREGÉNY

Mint arról korábban beszámoltunk, hétfőn kezdetét vette a military hét a Villában. A luxusbörtön katonai táborrá alakul át, ahol mindennél fontosabb a rend, a fegyelem és a tisztaság. A kiképzésért két katonai nevelőtiszt a felelős, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak. A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, időhöz kötött végrehajtása. Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erőnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlődését.

Hétfőn este fegyvergyakorlatot tartottak a villalakóknak, hiszen éjjel őrséget kellett állniuk a kertben. A feladatot elsőként Évának és Anikónak kellett teljesítenie, akik barchobával ütötték el az őrségben töltendő időt.

A szabályzatban az is szerepel, hogy a lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg, azonnal büntetés róható ki rájuk. Mint ahogy azt sejteni lehetett, erre sem kellett sokat várni, másnap reggel ugyanis a sorakozónál Évának nem volt meg a sapkája, így hiába kötelezték rá, nem tudta felvenni. A Törtető azonban nem jött zavarba, egy rögtönzött hazugsággal – mondván ellopták tőle – egyből a többiekre kente a balhét. A füllentés miatt végül a többi villalakót büntették meg, a Törtető pedig elégedetten nézte, ahogy társai a fekvőtámaszokkal küzdenek.

AJÁNLOTT LINK:

ÉVA MIATT BÜNTETTÉK MEG A TÖBBIEKET (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik