Szórakozás

VV Anikó lesz az, aki mindent visz?

Több jós szerint is Alekosz és Béci nagyot koppan majd a valóságshow végén.
KÉPREGÉNY

A Velvet megkérdezte Gazsi Gizella jósnőt Lui Padrét és Lylia tisztánlátót is, mit gondolnak, melyik játékos nyeri a ValóVilág negyedik szériáját. Mindannyian mást látnak győztesnek, de a fináléban egyazon játékosokat neveztek meg.

Gazsi Gizella szerint a kukkolóshow végeredménye elég meglepő és érdekes lesz. A jósnő kártyát vetett, hogy lássa a jövőt, és a lapok azt mutatták, Bécit és Alekoszt nagy szomorúság éri a közeljövőben, ugyanis a játék nyertese nem ők, hanem egy nő lesz majd. Hogy pontosan ki, azt nem tudni, de Anikó életében a kártya örömöt, váratlan pénzt és fordulatokat jósolt.

Lui Padre, a Mágia és Boszorkányság Nagymestere azonban teljesen más véleményen van, mint Gizella, szerinte Béci viszi majd el az autót, az öröklakást, a havi egymilliót és az álomutazást. A második helyre Alekoszt, a harmadikra pedig Anikót vizionálta.

Lylia tisztánlátó kártya, inga és kristálygömb helyett képeket lát, ezek pedig azt mutatták, hogy két fiú és egy barna hajú lány lesz majd a döntőben, de Gigi helyett Lylia is inkább Anikóra tippel. Hozzátette: úgy érzi, hamarosan a táncos lány és villabéli szerelme, Jerzy is elhagyni kényszerül a luxusbörtönt.

AJÁNLOTT LINK:

A kártya szerint VV Anikó nyeri meg a ValóVilág 4-et (Velvet)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik