Szórakozás

Katonák lepték el a Villát

Annyi a békés Villalétnek, hétfőtől ugyanis egy katonai kiképzésen vesznek részt a valóságshow-hősök.

Hajnalig tartó bulik, délelőtti ébresztők, délutáni szieszták – ezen a héten mindtől búcsút vehetnek a játékosok, ugyanis a nyugodt börtönlétet egy kemény katonai hét váltja fel. A Villa katonai táborrá alakul át, ahol mindennél fontosabb a rend, a fegyelem és a tisztaság. Hajnali ébresztők, korai villanyoltás és egész estés őrség. Az elkövetkezendő egy hét ugyanis erről fog szólni. Kényelmes ágyaikat vaságyakra cserélik, a terülj-terülj asztalkát pedig a katonai konyha váltja fel.

A Villarendért két katonai nevelőtiszt lesz a felelős, akiknek mindig, minden körülmények között engedelmeskedniük kell a lakóknak. A katonai élet legfontosabb alapszabálya a szigorú napirend, vagyis a tevékenységek pontos, időhöz kötött végrehajtása. A Villalakóknak minden reggel 6-kor kell kelniük, és az eddig megszokott többórás tollászkodás helyett mindössze csak 10 perc áll rendelkezésükre, hogy rendbe szedjék magukat, lezuhanyozzanak és fogat mossanak.

Az igazihoz hasonlóan a Villa-katonaságban is alaki foglalkozások és erőnléti feladatok fogják biztosítani az alakulat szellemi és fizikai fejlődését. A nap végén teljesítményük alapján Villa-rendfokozatot kapnak majd a „katonák”. A lakóknak a parancsnokok minden kérését azonnal végre kell hajtaniuk, amennyiben ezt mégsem teszik meg, azonnal büntetés róható ki rájuk.

AJÁNLOTT LINK:

KATONAI HÉT A VALÓVILÁGBAN (RTL Klub)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik