Kultúra

Itt a Mufaszáról szóló új Oroszlánkirály-film új előzetese

Walt Disney Studios
Walt Disney Studios
A film karácsonyi ajándékként érkezik majd a mozikba.

Hosszú ideje várják már a rajongók az új Oroszlánkirály-film premierjét, hiszen az előzménynek szánt Mufasa: The Lion King bemutatóját tavaly 2024 júliusáról december 20-ra csúsztatták.

A filmről mindemellett csak kevés részlet vált ismertté: az egyértelmű, hogy a középpontjában Mufasza gyerekkora áll majd, akinek felnövését, illetve testvérével, Zordonnal való kapcsolatának változásait követhetjük nyomon.

A cég egy évvel ezelőtt rövid betekintést is engedett a végeredménybe, így az is biztossá vált, hogy a sztorit Rafiki narrálja majd, aki egy csapat kíváncsi oroszlánkölyöknek tart épp mesedélutánt.

Azóta ismertté vált, hogy a Rafikit, illetve Timont alakító John Kani és Billy Eichner mellett a filmben Seth Rogen Pumbaként, Blue Ivy Carter Kiaraként (ő a címszereplő unokája), Donald Glover Szimbaként, Beyoncé pedig Nalaként is feltűnik majd, hosszú előzetest azonban nem láthattunk – egészen mostanáig, hiszen a Walt Disney Studios néhány órával ezelőtt közzétett egy két és fél perces anyagot, ami itt látható:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik