Belföld

Elismerte az albertirsai családirtó, hogy vascsővel ütötte a nejét, és megfojtotta a kislányát, de csak emlékfoszlányai vannak, és filmszakadásra hivatkozik

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI

Egy-két héten belül vádat emelhetnek azzal az N. Arnolddal szemben, aki tavaly júniusban vascsővel agyonverte a 33 éves feleségét, majd megfojtotta a két és fél éves kislányát Albertirsán – tudta meg a 24.hu.

Nisóczi József Levente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője az üggyel kapcsolatos megkeresésünkre azt mondta, hogy a férfi a folytatólagos kihallgatása során elismerte, hogy elkezdte egy vascsővel bántalmazni a feleségét, s azt állította, hogy ezt követően filmszakadása volt.

Elismerte, hogy ő fojtotta meg a kislányát, de azt állította, hogy ezt is csak az emlékfoszlányokból tudja összerakni a filmszakadása miatt

– mondta lapunknak az ügyész.

A család két és fél évvel ezelőtt költözött Albertirsára. A nőnek volt egy 10 éves kisfia is az előző kapcsolatából, de ő nem tartózkodott otthon, hanem az apjánál volt a brutális gyilkosság idején. A kisgyermekes válófélben lévő asszony többször is panaszkodott az egyik szomszédjának arról, hogy bántja a férje, és távoltartást is kért ellene, amit a Ceglédi Járásbíróság el is rendelt.

Lakatos Péter / MTI

Ennek lejárta után ment el a férfi tavaly június 30-án este az albertirsai házhoz, ahol egy vascsővel agyonütötte a nejét, majd puszta kézzel megfojtotta a két és fél éves közös kislányukat. A férfi magával is megpróbált végezni, de nem járt sikerrel. Másnap felhívta a segélyhívót, és bejelentést tett a rendőrségen.

A férfi először nem tett vallomást, majd később tagadta a tettét és érdemi védekezést terjesztett elő.A folytatólagos kihallgatása során azonban végül megtört, és elismerte, hogy vascsővel ütötte a nejét, és megfojtotta a kislányát, de mindkét esetben filmszakadásra hivatkozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik