Belföld

Tagadja a gyanúsításban foglaltakat és érdemi védekezést terjesztett elő az albertirsai családirtó

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI

Tagadja a gyanúsításban foglaltakat az a többszörösen minősített emberöléssel gyanúsított N. Arnold, aki két és fél héttel ezelőtt vascsővel agyonverte a 33 éves feleségét, majd megfojtotta a két és fél éves kislányát Albertirsán – tudta meg a 24.hu. A Pest Vármegyei Főügyészség érdeklődésünkre közölte, hogy

a többszörösen minősített emberöléssel gyanúsított férfi tagadja a gyanúsításban foglaltakat, és érdemi védekezést terjesztett elő.

Nisóczi József Lefente, a Pest Vármegyei Főügyészség szóvivője hozzátette, hogy a nyomozás érdekei miatt ennél bővebb tájékoztatás nem adható az ügyben.

A család másfél évvel ezelőtt költözött Albertirsára. A nőnek volt egy 10 éves kisfia is az előző kapcsolatából, de ő nem tartózkodott otthon, hanem az apjánál volt a brutális gyilkosság idején. A kisgyermekes asszony többször is panaszkodott az egyik szomszédjának arról, hogy bántja a férje, és távoltartást is kért ellene, amit a Ceglédi Járásbíróság május 15-én 30 napra el is rendelt. A gyilkosság június 30-án történt.

Lakatos Péter / MTI

Az ominózus napon a volt katona megjelent a családi házuknál és egy vascsővel agyonütötte a nejét, majd puszta kézzel megfojtotta a két és fél éves közös kislányukat. Ezt követően öngyilkosságot kísérelt meg, majd bejelentést tett a 112-es segélyhívón. 

A bíróság július negyedikén letartóztatta a több ember sérelmére, részben különös kegyetlenséggel, részben tizennegyedik életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfit, és a kényszerintézkedés helyéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet jelölte ki. N. Arnold azóta is itt tartózkodik.

A férfi korábban nem tett vallomást, de most már tagadja a gyanúsításban foglaltakat, és érdemi védekezést terjesztett elő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik