Élet-Stílus

Schobert Norbi: Igazából két stroke-om volt

Marjai János / 24.hu
Marjai János / 24.hu
A második után döntötte el, hogy meg kell állnia, mert az életében túl sok a feszültség.

Schobert Norbi 2021 nyarán, a reggeli futásából hazaérve esett össze az otthona kapujában. Stroke-ot kapott. A fitneszguru nemrég a hot! magazinnak adott interjújában osztotta meg, hogy másfél évvel ezelőtt ismét meg kellett küzdenie a betegséggel.

Igazából két stroke-om volt. Az egyik a házunk előtt, a másik másfél évvel ezelőtt, amikor 2022 végén minden megváltozott… Itthon a tévé előtt rosszul lettem, majd azt mondta a lányom, hogy vigyenek be a kórházba. A Honvédban azt mondták, lábon kihordtam a második stroke-ot

idézte a Blikk Schobertet, akit ekkor műteni nem kellett, de négy napot kórházban kellett töltenie, hogy megfigyeljék.

Azt mondja, ekkor döntötte el, hogy meg kell állnia, mert az idegrendszere sem bírja a feszültséget. Rájött, hogy olyan munkát kell találnia, ami élményt ad neki és feltölti, így vágott bele a táplálkozási applikációjának és az étrendkiegészítőjének fejlesztésébe – cégét pedig nehezen, de elengedte.

Amikor két éve az első sztrókot kaptam, egyáltalán nem tudtam foglalkozni a vállalkozásommal. Rengeteg kudarc és csalódás ért, amit akkor nagyon nehezen kezeltem. (…) Egyedül az étel-házhozszállítás maradt nálunk, amit a mai napig szorosan figyelek. A boltokban kapható Update termékekhez már semmi közöm, mert a márkából teljesen kiszálltam. Éppen ezért kezdtem fejleszteni az új applikációt, ami ingyenesen segít eligazodni az embereknek abban, hogy mit és mikor egyenek

– magyarázta a lapnak Schobert, hozzátéve: ma már szerencsére jól alakulnak a dolgai, és amíg az egyik oldalon temeti „a gyerekét”, a másikon egy újat nevel, legfontosabb terve pedig az, hogy a családjának stabil hátteret teremtsen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik