Szórakozás

Laky Zsuzsi egy harmadik gyerekről: Guszti most is vágyik rá, folyamatosan, főleg, ha lát egy kisbabát

TV2
TV2
A házaspár gyerekei már tizenévesek.

Laky Zsuzsi, a Miss World Hungary cím egykori birtokosa és Dietz Gusztáv, MMA-harcosból lett filmszínész 2010-ben házasodtak össze. Két lányuk született, Luca már 13 éves, Lujza pedig 10. Laky a Borsnak nyilatkozott a gyereknevelésről:

Ebben a mai világban két gyermeket szépen, tisztességben felnevelni nagyon nehéz, és nem csak anyagilag. Minden, ami hat rájuk, amit látnak az interneten, a közösségi médiában… A legjobb, amit tehetünk, az egyéni példamutatás: mi az, amit adsz nekik, mi az, amit lát tőled. Próbáljuk a legerősebb, a legjobb alapokat lefektetni, hogy ők ezt majd hogyan kamatoztatják a későbbiekben, az majd kiderül!.

Laky Zsuzsi arról is beszélt: gyerekei nagyon különbözőek. Nagyobbik lánya érzékeny művészlélek, aki szerinte tőle örökölte jó természetét.

„Sokat beszélgetünk, nagyon sok időt töltünk együtt szerencsére. A kamaszodást nem tudom megúsztuk-e, vagy még mindig nem kezdődött el teljesen. Lucánál most az van, hogy nagyon nehéz bármit is belőle kihúzni, de ez ilyen életkori sajátosság” – mondta el az édesanya, aki azt is elárulta, tervezik-e a férjével, hogy legyen egy harmadik gyerekük.

Én idén áprilisban lettem 40 éves, két éve még gondolkoztam rajta, hogy legyen harmadik gyermek, de most már nem. Guszti most is vágyik rá, folyamatosan, főleg, ha lát egy kisbabát. Olyankor már mondja is hogy »Muci, muci, nézd!« De én már nem szeretnék, így négyen kerek a családunk.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik