Szórakozás

Hajdú 100 milliót költött az ÖsszeEsküvők villájára

Közel ezer négyzetméternyi lakóterület, 71 kamera, jacuzzi és benti medence várja majd a TV2 új valóságshow-hőseit.

Szerdán megnyílt a TV2 új, napi valóságshow-jának, az ÖsszeEsküvőknek a Rezidenciája a sajtó képviselői előtt. A villa Budaörsön található, közel 1000 négyzetméteren terül el, egy nagy kert és két épület tartozik hozzá, ahol a férjkereső arajelölteket, sármos pasijaikat és azok anyukáit szállásolja majd el a csatorna.

Az ingatlan korábban az RTL Klubon futó Benkő feleséget keres című műsor és számos felnőttfilm forgatási helyszínéül szolgált már, igaz ezúttal teljesen új pompájában ragyog: Hajdú Péter cége közel százmillió forintért újította fel a szeptember 16-ai kezdésre. Új konyhai felszerelés, új tapéta, új szőnyegek kerültek az épületekbe, és falakat is kellett bontatni – írja az Origo.

Összesen 71 kamera lesi majd a valóságshow-hősök minden mozdulatát, akik kedvükre élvezhetik a jacuzzit és a fedett medencét a bő három hónapos „rabságuk” alatt.

Mint arról korábban beszámoltunk, szeptember 16-án indítja a TV2 legújabb, napi realityjét, az ÖsszeEsküvők-et. Házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, na és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek játsszák majd a főszerepet. A koncepció szerint 6 férfit és 12 lányt költöztetnek be két, külön házba. A cél, hogy párt találjanak maguknak, de csavar is szerepel a történetben: a hat férfi édesanyja, a leendő anyósok is beköltöznek ugyanabba az épületszárnyba, ahol a versengő hölgyek laknak, így nagyon komoly szerepük lesz abban, hogy fiuk kivel jön majd össze. Minden héten élő show-műsorban fog eldőlni, hogy kinek kell hazamennie.

A műsorvezetők Peller Mariann és Till Attila lesznek, míg a késő esti különkiadást Majka vezeti majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik