Szórakozás

Saját magát hozta nehéz helyzetbe a TV2

Négy nap előnyt ad az ÖsszeEsküvők a ValóVilág 5-nek, így azonban az RTL Klub műsorahamarabb építheti ki rajongótáborát.

Szeptember 16-án indítja a TV2 legújabb, napi realityjét, az ÖsszeEsküvők-et – tudta meg az [origo]. Házasodni vágyó sármos pasik, férjvadász bombázók, na és a szálakat alaposan összekuszáló anyósjelöltek játsszák majd a főszerepet. A koncepció szerint 6 férfit és 12 lányt költöztetnek be két, külön házba. A cél, hogy párt találjanak maguknak, de csavar is szerepel a történetben: a hat férfi édesanyja, a leendő anyósok is beköltöznek ugyanabba az épületszárnyba, ahol a versengő hölgyek laknak, így nagyon komoly szerepük lesz abban, hogy fiuk kivel jön majd össze. Minden héten élő show-műsorban fog eldőlni, hogy kinek kell hazamennie.

Azt még egyelőre nem tudni, hogy melyik műsorsávban fut majd a valóságshow, mint ahogy azt sem, hogy kik lesznek a műsorvezetők, de az biztos, hogy ketten lesznek és a csatorna nem próbálkozik ismeretlen arcokkal. A hírportál úgy tudja, hogy a párkereső valóságshow három csatornán is látható lesz.

Az RTL Klub két héttel ezelőtt jelentette be, hogy a korábbra tervezett augusztusi rajthoz képest pár héttel csúszik a ValóVilág ötödik szériája, ugyanis komoly átépítést hajtanak végre a műsor szerkesztői a luxusbörtön területén. Szeptember 12-én startol a VV5 – Aréna, ez pedig azt jelenti, hogy a TV2 műsora – ami miatt még a Megasztárt is elhalasztották – eleve vesztes pozícióból indulhat, hiszen a korai kezdés miatt az RTL Klub valóságshow-ja könnyen magához csalogathatja a nézőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik