Belföld

Külföldön van a gyereket felrúgó karateedző, ezért a rendőrség még nem tudta kihallgatni

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán, közölte pénteken a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

A szolnoki kalandpark üzemeltetője július 15-én írásban tett feljelentést a rendőrségen, miután tudomásukra jutott, hogy a kalandparkban egy férfi bántalmazott egy gyermeket. Az esetet rögzítette egy biztonsági kamera. A nyilvánosságra hozott felvételen jól látszik, hogy a karateedző felrúgja a kisgyereket, aki nem akart felmenni a kalandpark mászórészére.

A rendőrség azt is közölte, az orvosi látlelet és vélemény alapján a gyermek nem szenvedett sérülést a bántalmazás során.

A Szolnoki Rendőrkapitányság ezért továbbra is garázdaság vétségének gyanúja miatt nyomoz, de

vizsgálják, hogy más vagy súlyosabb bűncselekmény megvalósult-e az ügyben.

A rendőrség közleményéből kiderül az is, hogy a gyereket felrúgó karateedző jelenleg külföldön tartózkodik, ezért gyanúsítotti kihallgatására eddig nem kerülhetett sor.

Nem sokkal a felvételek nyilvánosságra kerülése után megszólalt a kisfiú édesanyja, aki azt mondta, semmit nem tudott az incidensről, amiről végül kedden szerzett tudomást, miután a történtekről készült felvétel felkerült az internetre.

Azt hittem, hogy ott csuklok össze, gyomorgörcs és az összes szőr állt rajtam, mert én erről semmit nem tudtam. Odahívtam Rolit, és kérdeztem, hogy mi volt, mondja el nekem. Akkor már elmondta. Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is

– mondta az anya.

Az RTL-nek a karateedző volt barátnője azt mesélte, a jászberényi férfi lelkileg és fizikailag is bántalmazta őt. 

Kapcsolódó
Visszavonták Jászberényben a gyermeket felrúgó karateedző kitüntetését
A képviselők kivétel nélkül egyetértettek a javaslattal.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik