Sport

Hosszú Katinka mégis készülhet az olimpiára, csak új szerepkörben

Kovács Tamás / MTI
Hosszú Katinka nem versenyez, hanem tévés szakértőként segít
Kovács Tamás / MTI
Hosszú Katinka nem versenyez, hanem tévés szakértőként segít
Az Eurosport az új streamingfelület, a Max segítségével minden eddiginél teljesebb, átélhetőbb és szórakoztatóbb közvetítéssel készül a párizsi olimpiára. A közvetítéseket elképesztő olimpiai háttérrel rendelkező szakértői csapat színesíti majd, a magyar nézők pedig a kifejezetten Közép-Európára koncentráló reggeli műsorban két magyar úszósztárt, Hosszú Katinkát és Pásztory Dórát is láthatják majd, olvasható az Eurosport.hu portálon.

A hírek szerint az Eurosport 2 minden reggel a régió országaira fókuszáló magazinműsort mutat majd, ahol helyi sportolók segítségével beszélik ki a történteket. Magyarországot a műsorban a magyar úszósport két kiemelkedő egyénisége, a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka és a kétszeres paralimpiai bajnok Pásztory Dóra képviseli majd.

Az olimpia otthonaként szolgáló és a legnagyobb történeteit elmesélő gépezet révén működő Eurosport-csapat páratlan az olimpiával kapcsolatos szakértelem és tapasztalat területén.

Európa legnagyobb olimpikonjaiból álló, több mint száz főt számláló, hihetetlen stábot hívtunk össze, hogy a 19 izgalmas versenynapon át elsőrangú betekintést, elemzést és szórakoztatást nyújtsanak a nézőknek. Saját személyes olimpiai tapasztalataikból merítve minden fontos pillanatot életre keltenek majd a kontinens több millió rajongója számára” – nyilatkozta Scott Young, a WBD Sports Europe tartalomért, gyártásért és üzleti működésért felelős igazgatója.

Az említett nemzetközi csapat elképesztő számú, összesen 43 aranyéremmel és 225 olimpiai szerepléssel büszkélkedő, kitüntetett szakértőkből áll majd, többek között ott lesz Fabian Hambüchen, olimpiai és világbajnok tornász, Arnaud Tournant, olimpiai és 14-szeres világbajnok pályakerékpáros, vagy Alain Bernard kétszeres olimpiai és ötszörös világbajnok úszó.

Közép-európai stúdiónkban Hosszú Katinka és Pásztory Dóra elemzi majd az úszóversenyeket, de feltűnik majd a képernyőn a veszprémi kézilabdacsapat új vezetőedzője, Xavi Pascual is, aki a magyar válogatottak teljesítményeit is kiemelten fogja figyelni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik