Szórakozás

Halálos betegséggel vitték kórházba Pákót

fekete pákó (fekete pákó, )
fekete pákó (fekete pákó, )

Fekete Pákónak hiányoznak rokonai, akik Nigériában élnek. A zenész ennek kapcsán mesélt a Hír24-nek gyerekkoráról és egy eddig még sosem hallott titokról is.

„Nagyon szegények voltunk, nem volt pénzünk ételre, de még csak gyógyszerre sem. Hét testvérem van, közülük én voltam a legbetegesebb, ami a családomnak óriási gondot okozott. Nagyon sokszor kaptam maláriát, ami miatt egyszer olyan állapotba kerültem, hogy mindenki biztos volt benne, meghalok. Csak arra emlékszem, hogy nagyon rosszul voltam és elájultam. Miközben eszméletlenül feküdtem, azt álmodtam, hogy kivittek a temetőbe és elástak. Láttam, ahogy apám és anyám a sírnál zokognak. Azt nem tudom, hogy a szüleim végül honnan szedték össze a pénzt a gyógyszerekre és a kezelésre, de végül kórházba kerültem, ahol nehezen ugyan, de megmentették az életemet” – elevenítette fel gyermekkora egyik legszörnyűbb emlékét a Didikirály.

Bár Pákó gyermekkora óta rengeteget változott a helyzet Nigériában, de családja még mindig rossz anyagi körülmények között él. Éppen ezért, amikor csak teheti, pénzt küld a szüleinek és testvéreinek. A közelmúltban édesanyja is súlyos beteg volt, a kezelését akkor is a híresség finanszírozta.

Pákó egyébként gyerekkoráról és hazájáról nemrég egy videoklipet is készített, melyben eddig sosem látott felvételek vannak róla és a családjáról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik