Szórakozás

„Rettegek, hogy megölnek” – állítja Pákó

Pákó azt állítja, valaki bosszúból feljelentette, tönkre akarják tenni. Retteg, hogy újra bántalmazzák.

Úgy tűnik, hogy a mulatós zenészt mostanában az ág is húzza. Nem elég, hogy édesanyja súlyos szívbetegséggel küzd, nem láthatja kisfiát, de most állítása szerint a karrierjét is tönkre akarják tenni.

„Sajnálatos módon tapasztaltam, hogy az új klipemet a legnagyobb videomegosztón csak úgy engedik megnézni ha regisztrál oda valaki. Tudomásomra jutott, hogy feljelentették a klipet a felnőtt-erotikus tartalom miatt. Én úgy gondolom, hogy ez a videó elég jól sikerült és odafigyeltem arra, még véletlenül se legyen olyan tartalma, amiért a televíziók ne játszanák le. Semmiféle erotika nincs benne. Szerintem egyszerűen csak bántja egyeseknek a szemét, hogy két nap alatt sokan megnézték. Szeretnének tönkretenni. Mi jön még ezután? Bevallom, hogy rettegek” – mondta Pákó a Hír24-nek.

Azt állítja, mostanában gyakran maga mögé néz az utcán, fél attól, hogy ismét megverik, mint ahogyan az néhány hónappal ezelőtt megtörtént vele. Azt sem tartja kizártnak, hogy az életére törnek a rosszakarói. Ugyanakkor semmit nem tud tenni, hiszen addig nem fordulhat a rendőrséghez sem, amíg konkrét bűncselekményt nem követtek el ellene. Védelmet sem tud maga mellé kérni, így aztán csak a szerencséjében reménykedhet.

„Nekem van tippem, hogy ki akar rosszat nekem, de nem szeretném elárulni, mert senkit nem akarok megrágalmazni. Egy biztos, én mindenkinek csak jót akarok, a mostani videóval is csak vidámságot akartam csempészni az emberek életébe. Ehhez képes csak bajom lett belőle” – zárta rövidre Pákó, aki szeretné megkérni az állítólagos feljelentőket, hagyják őt nyugalomban élni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik