Szórakozás

Pikáns kép a magyar énekesről!

A jelek szerint nem beszélt a levegőbe Fekete Pákó, aki ezentúl DJ Black Sheep, azaz Fekete Bárány néven tekeri majd a korongokat. Toplessre vetkőzött.

Egy budai fotóstúdióban közel öt órán át ült Drávay Tímeával szemben Fekete Pákó mozdulatlanul, ami azért is csoda, mert egy gyönyörű nő környezetében ennyi időt biztos nem töltött még soha nyugton. A sikerért azonban ezúttal valóban megszenvedett: a mulatósként befutott énekes testére, közel kétezer értékes kristályt ragasztottak fel, hogy egy maratoni fotózás keretein belül meg is örökítsék a Topless DJ-ként debütáló Pákó első hivatalos vetkőzését. A didikirálynak volt ideje bőven, hogy elmagyarázza, miért vált ekkorát, és tér le a már jól kitaposott útról.

– DJ Deka barátom meggyőzött. Ebben az országban még nincs fekete lemezlovas, akinek a vérében vannak a ritmusok, aki egy afrikai ország kultúráját ismertetheti meg az emberekkel, miközben divatos ritmusok közé csomagolja. És azt gondolom, egy másik arcomat is megmutathatom, azt a zenét, ami manapság divatos, ugyanakkor tradicionális. A DJ Black Sheep név pedig szinte adta magát. A színem, és az, hogy érzésem szerint valószínűleg sohasem fogad majd be a lemezlovas-társadalom. Mindenesetre elég, ha a közönségemnek örömet szerzek majd a dalaimmal, és remélem, nem csak Magyarországon, külföldön is sikeres lehetek majd – magyarázta Pákó.
A fellépéseit beharangozó plakátok kedvéért az amerikai sztárok körében már évek óta népszerű, ügynevezett “crystal body art”-technológiát is bevetették a siker érdekében. Igaz, Pákó a nap végére azt mondta, azért minden egyes koncert előtt nem szeretne órákat egy széken ülve készülni.
– Erre is keresünk megoldást majd, de a védjegyem ezek után is a kristály lesz – mondta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik