Szórakozás

Duzzad a Pákó-botrány – Hová tűnt a kisfia?

Pákó gyermekének édesanyja ismételt támadást intézett a híresség ellen. Ezúttal újabb indokkal állt elő, hogy szerinte miért nem alkalmas Pákó Bence nevelésére. Eközben a Didikirály azt sem tudja, hol van a kisfia.

„A gyermekem édesanyja most azzal próbálja elvenni tőlem Bencét, hogy én öngyilkos akartam lenni. Én sosem próbálkoztam ilyesmivel, csak azt mondtam, megfordult a fejemben, mert nagyon el voltam keseredve. De azt is elmondtam, éppen a fiam miatt sosem tennék ilyesmit. Egyébként meg a volt párom miatt voltam padlón, mert nem engedi, hogy láthassam a gyerekemet. Milyen anya az ilyen? Az ügyvédem szerint éppen ő járhat rosszul, ha nem tartja be a bíróság döntését, miszerint jogom van látni Bencét” – mondta az elkeseredett híresség.

Pákó azt is elmesélte, hogy az utóbbi időszakban háromszor is felültette őt volt párja. Mindannyiszor elment a megadott helyre, hogy találkozhasson Bencével, de édesanyja nem vitte oda. A híresség nem érti, hogy exe miért csinálja ezt, ráadásul miért akarja bemocskolni.

A mulatós zenész kijelentette, ő igenis jó apa. Állítja, amikor Bence megszületett, sokkal többet foglalkozott vele, mint a párja. Mint mondja, most is mindent megtenne azért, hogy Bence semmiben ne szenvedjen hiányt, ezért is dolgozik annyit, hogy megteremtse a kellő anyagi hátteret kisfia számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik