Szórakozás

VV Éva saját magát buktatta le! Reagál az RTL

vv éva (vv éva)
vv éva (vv éva)

A szőke valóságshow-hős már évek óta súlyos pánikbetegséggel küzd, állítása szerint a ValóVilágba való beköltözéskor is kezelés alatt állt.

A jelenleg is kórházban fekvő VV Éva pánikbetegsége miatt évek óta gyógyszeres kezelés alatt áll. Bár az orvosok utasítása ellenére nem szedi folyamatosan a tablettákat, azok mégis sokat segítenek neki, amikor pánikroham közeledtét érzi, legalábbis ezt állítja. Éva azt mondja, bár a ValóVilág villájába annak idején nem vihette volna magával gyógyszereit, valahogy mégis becsempészte őket.

“Tudtam, hogy odabenn rosszul lennék a gyógyszereim nélkül, ezért az akkori barátommal azt találtuk ki, hogy a tablettákat belevarrjuk a bugyimba. A műsor készítői szerencsére nem vették őket észre, így amikor baj volt, tudtam mihez nyúlni” – mondta VV Éva.

A szőke botrányhős azt állítja, hogy a műsorban tőle látott rendszeres ivászat is pánikbetegsége miatt volt.

“Amikor elfogytak a gyógyszereim, már csak az alkohol tudott segíteni. Az orvosok azt mondták, hogy a pia is le tud nyugtatni és valóban hatásos volt. Amikor ittam, sokkal jobban éreztem magam és nem pánikoltam, másnap viszont még erősebb volt a szörnyű érzés és ez így lett rosszabb napról napra” – állítja VV Éva.

Az Éva által állított dolgokkal kapcsolatban az RTL Klubot is megkerestük.  A csatornánál elmondták, Éva a műsor készítőit nem tájékozatatta arról, hogy gyógyszert kell szednie. A beköltözésnél azt mondta, minen készítmény szedését abbahagyta. A csatorna a végső következtetés levonását az olvasókra bízza.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik